משלוח חינם עד 3 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מחבתות נירוסטה מקצועיות

אם אתם מחפשים מחבת איכותית, עמידה ורב-גונית למטבח שלכם, אז מחבת נירוסטה מקצועית היא בהחלט כיוון שאתם צרכים לשקול. בין אם אתם טבחים מתחילים או שאתן כבר שפיות ביתיות מדופלמות, מחבתות נירוסטה מקצועיות מציעות מגוון יתרונות והן בהחלט השקעה טובה וכדאית לשדרוג המטבח.

בפוסט זה, צוות רשת Cook and Bake ייבחן עבורכם מקרוב את המאפיינים של כלי בישול מנירוסטה, היתרונות, החסרונות והסגנונות השונים הזמינים לרכישה. בסוף תהיה לכם הבנה מעמיקה ויעילה יותר מדוע במטבחים מקצועיים וגדולים משתמשים בעיקר בכלים מנירוסטה ולא במחבתות עם ציפויי נון-סטיק למיניהם (אשר גם להן יש מקום של כבוד במטבח הביתי!).

מאפיינים של מחבתות נירוסטה

נירוסטה (פלדת אל-חלד) היא סוג של סגסוגת פלדה המיוצרת משילוב של פלדה, כרום ובהתאם לסוג גם כמויות קטנות של מתכות אחרות. זוהי בחירה פופולארית ושימושית מאוד למגוון יישומים ומוצרים ביתיים, מקצועיים ותעשייתיים, אך בהחלט גם עבור כלי בישול כמו סירים ומחבתות.

היא מספקת תכונות ומאפיינים כמו עמידות לשריטות, חוזק רב ועמידות מעולה לשחיקה מכאנית או כימית, היא קלה לניקוי (כולל במדיח כלים), אינה מחלידה ואין בכלים העשויים ממנה ציפויים למיניהם היכולים להישחק עם הזמן או עם שימוש לא נכון. בנוסף, פלדת אל-חלד גם מוליכה חום ביעילות גבוהה, מה שאומר שהיא מתחממת מהר ובאחידות טובה. כל אלו הופכים את חומר הגלם הזה למצוין ויעיל מאוד ליישומים כמו מחבתות, סירים וסוטאז’ים, תבניות וכיוצא באלו – ואכן במטבח המקצועי זהו חומר גלם מרכזי ונפוץ במיוחד.

יתרונות וחסרונות של מחבת נירוסטה

יתרונות:

  • עמידות מעולה לאורך זמן
  • אינה מגיבה למרכיבי מזון חומציים או בסיסיים
  • הולכת חום מעולה
  • קלה לתחזוקה וניקיון
  • רב-גונית לשיטות בישול רבות

חסרונות:

  • יכולה להיות יקרה מחלופות פשוטות יותר
  • ללא ציפוי נון-סטיק – כך שצריך להיות יותר מדויקים כדי להימנע מהידבקויות מזון
  • במנות מסוימות, מצריכה שימוש ביותר שמן לטיגון/בישול

סוגים

פלדת אל-חלד היא לא רק סוג אחד ויחיד של סגסוגת פלדה, אלא כאמור יש שילובי מתכות שונים היוצרים סגסוגות עם מאפיינים מעט שונים זו מזו. כך גם בטכניקות ייצור של מחבתות נירוסטה, כאשר אלו הסוגים המרכזיים והנפוצים הזמינים בקטלוג Cook and Bake ובקטגוריה המקצועית והאיכותית:

  • תלת שכבתית: מחבתות תלת שכבתיות מיוצרות משלוש שכבות מתכת, לרוב שתי שכבות פלדת אל-חלד שביניהן שכבת אלומיניום (או נחושת בדגמים יקרים) להולכת ואגירת חום משופרת.
  • CLAD – ריבוי שכבות: דומות לדגמים התלת שכבתיים, אך עם שכבות מרובות של נירוסטה בבסיס המחבת במקום שכבה פנימית של אלומיניום או נחושת. התוצאה היא מחבתות כבדות יותר אך גם עמידות יותר ואשר עדיין מספקות הולכת חום אחידה.
  • מחבת נירוסטה עם ציפוי נון-סטיק: אמנם רוב המחבתות הללו הן “נקיות” וללא ציפויים למיניהם, אך כיום יש יצרניות אשר כלי בישול מנירוסטה עם תוספת של ציפוי ייעודי למניעת הידבקות מרכיבי מזון ושימוש בפחות שמן. אפשרות מתאימה למי שרוצים את העמידות והחוזק שלה אך את נוחות ופשטות השימוש של מחבת נון-סטיק.

בגדול, מחבתות נירוסטה מקצועיות הן אביזר חובה במטבח, כלי בישול שלגמרי יכול לשרת אתכם נאמנה המון שנים, ללא פגיעה או ירידה בביצועים. למעט הכנת חביתות או פנקייקים, הן מתאימות למגוון אינסופי של תבשילים, מנות, טיגונים וכיוצא באלו. מוזמנים לסניפים שלנו ולחנות באתר כדי לבחור את המחבת המושלמת עבורכם או כמתנה נפלאה ושימושית.

מוצרים שקשורים למאמר

מחבת Classic
לצפייה מהירה image
מידות: 18 ס"מ | 20 ס"מ | 24 ס"מ | 28 ס"מ | 32 ס''מ
צבעים:
שחור
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות

מחבת Classic

199.00
Roso
מידות: 18 ס"מ | 20 ס"מ | 24 ס"מ | 28 ס"מ | 32 ס''מ
צבעים:
שחור
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות
קלחת נירוסטה עמוקה
לצפייה מהירה image
מידות: 20 ס"מ | 24 ס"מ | קוטר 20 ס"מ גובה 13 ס"מ | קוטר 24 ס"מ גובה 15 ס"מ
צבעים:
כסף
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות

קלחת נירוסטה עמוקה

289.00
lacor
מידות: 20 ס"מ | 24 ס"מ | קוטר 20 ס"מ גובה 13 ס"מ | קוטר 24 ס"מ גובה 15 ס"מ
צבעים:
כסף
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות