מתכון לפיצה ביתית
זמן הכנה:
60 דקות
כמות מנות:
6 משולשים
סוג כשרות:
חלבי
סגנון:
מנה ראשונה
רכיבים
בצק לפיצה:
- 500 גרם קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- כוס מים פושרים
- 1 כף מלח
- 2 כפות שמן זית
- 1/4 כפית סוכר
תוספות:
- רסק עגבניות
- מוצרלה
- זיתים/תירס/פטריות/עשבי תיבול ועוד
הוראות הכנה
- בקערת ערבוב מערבבים את הקמח, מלח, סוכר ושמן ביחד
- בצד מערבבים את המים הפושרים עם השמרים, מערבבים היטב עד להמסה מלאה של השמרים.
- מוסיפים את כל החומרים ומערבבים היטב עד לקבלת בצק עם מרקם אחיד.
- נותנים לבצק לנוח כ 10 דק’.
- לאחר 10 דק’ מחלקים את הבצק לפיצה ל 2.
- מרדדים את החצי הראשון לגודל הרצוי.
- מניחים את הבצק לפיצה המרודד על המגש ומוסיפים רסק, מוצרלה, זיתים, בזיליקום וכל מה שמתחשק.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות ואופים עד לקראנץ’ המושלם.
מומלץ להשתמש בסט לפיצה הכולל אבן שמוט, מעמד וגלגלת לפיצה
בתיאבון!