מתכון לפודינג אורז
זמן הכנה:
15 דקות
כמות מנות:
6 מנות
סוג כשרות:
חלבי
סגנון:
מנה אחרונה
רכיבים
- 1 כוס אורז
- 1.5 כוסות מים
- 1 ליטר חלב 3%
- 3/4 כוס סוכר
- קינמון גרוס (אופציונלי להגשה)
הוראות הכנה
- מבשלים את האורז עם המים, בסיר בקוטר 24 ס”מ מהסדרה של CAPSTONE (סיר בציפוי נון סטיק וידיות שלא מתחממות, זה יהיה חשוב בהמשך …)
- מבשלים בלהבה בינונית עד שהמים רותחים.
- יש לבחוש מידי פעם תוך כדי בישול עם כף סיליקון עמידה לחום בישול (כף הסיליקון של ROSO TOOLZ) במשך שבע דקות, כדי שהאורז לא יידבק.
- כשהמים נספגים לחלוטין, יוצקים לסיר את החלב, מנמיכים את הלהבה לקטנה ביותר ומשאירים למשך כ-7 דקות, מערבבים.
- לאחר 6 דקות נוספות מערבבים שוב עד שהאורז סופח את החלב ומתקבל מרקם קרמי.
- זה הזמן להוסיף את הסוכר ולבשל 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
- זהו סיימנו. אפשר להוריד מהאש.
- אפשר להגיש חם או קר בקערות אישיות.
***מומלץ לפזר מעט קינמון רגע לפני ההגשה
בתאבון
צוות COOK AND BAKE