מתכון למגנום בייגלה מלוח
זמן הכנה:
15 דקות
כמות מנות:
ארטיק 1
סוג כשרות:
חלבי
סגנון:
מנה אחרונה
רכיבים
- 3 גרם ג׳לטין
- 15 גרם מים קרים
- 50 גרם שוקולד לבן
- 90 גרם חלב מרוכז
- 30 גרם שמנת מתוקה 38%
- 250 גרם שמנת מתוקה 38%
- קרם בייגלה מלוח
הוראות הכנה
- בקערה נשים מים קרים וג׳לטין ונניח בצד עד התייצבות
- בזמן הזה נמיס בקערה נפרדת שוקולד לבן ו30 גרם שמנת מתוקה ונערבב עד לאיחוד מלא .
- כאשר הג׳לטין מתייצב נחמם אותו במיקרו ל15 שניות על מנת שיחזור למצב נוזלי ונערבב אותו יחד עם השוקולד והשמנת.
- לאחר מכן נוסיף את החלב המרוכז ונערבב בעדינות
הציפוי:
- 300 גרם שוקולד לבן + 35 גרם חמאת קקאו
- נמיס בפולסים של 30 שניות במיקרו עד שנמס לחלוטין ואין גושים של שוקולד
- טובלים את המגנום הקפוא ומכניסים למקפיא לכמה דקות .
בתאבון,
צוות Cook and Bake