משלוח חינם עד 5 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

קרמבו ביתי

קרמבו ביתי
זמן הכנה: שעתיים
כמות מנות: 1
סוג כשרות: חלבי
סגנון: קינוח

רכיבים

אין כמו לאכול קרמבו ביתי שזה עתה יצא מהכנה. כזה שמכינים עם קצף טרי ועוגייה סופר פריכה. נכון, גם אני קונה קרמבו.

אבל תאמינו לי, שמכינים בבית זה משהו אחר לגמרי. תתכוננו לקבל מלא מחמאות!

 

רשימת המרכיבים וההכנה דיי ארוכה וזה רק בגלל הפירוט הדייקני במתכון,

כדי שגם אתם תצליחו לעשות קרמבו ביתי.

 

לתחתית העוגייה:

100 גרם חמאה, בטמפ׳ החדר

1/2 כוס סוכר (100 גרם)

1/3 1 כוסות קמח (170 גרם)

1 חלמון (הצהוב)

 

לקצף:

4 חלבונים (L)

1 כוס סוכר (200 גרם)

1 כפית מחית וניל

 

לציפוי שוקולד מריר / חלב:

200 גרם שוקולד מריר

2 כפות שמן

 

לציפוי שוקולד לבן:

200 גרם שוקולד לבן

1 כף שמן

הוראות הכנה

להכנת תחתית הקרמבו יש שתי אופציות.

הראשונה היא להשתמש בעוגיות קנויות כמו אוראו, לוטוס או סתם עוגיית חמאה.

 

והאופציה השנייה היא להכין את תחתית הקרמבו בעצמנו (16 תחתיות). בעזרת בצק פריך מהיר שאפשר להכין ולאפות אפילו לילה לפני.

אם בחרתם באופציה הראשונה תתחילו מהכנת הקצף של הקרמבו.

ואם בחרתם להכין בעצמכם אז יאללה בואו!

בקערה רחבה נשים חמאה בטמפ׳ החדר חתוכה לקוביות יחד עם סוכר וקמח.

נלוש בעזרת הידיים עד לבצק פירורי שכמעט הופך להיות בצק.

נוסיף את החלמון (הצהוב) ונלוש עד שהבצק מתאחד לגמרי.

 

עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעה.

אם אתם ממהרים אפשר לרדד כבר עכשיו ופשוט להיעזר בקצת יותר קמח לרידוד.

 

מחממים את התנור ל-160 מעלות, חום עליון תחתון.

מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

 

על משטח עבודה פורסים נייר אפייה ומקמחים מעט, מניחים את הבצק ומקמחים גם אותו. מניחים נייר אפייה נוסף ומרדדים עד שמתקבל בצק בעובי 1/2 ס״מ.

קורצים בעזרת קורצן עיגולים בקוטר 4-5 ס״מ ומניחים על גביי תבנית התנור.

 

אופים כרבע שעה או עד שהן יציבות אבל עדיין בהירות. מצננים לגמרי.

 

בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים את החלבונים יחד עם הסוכר.

מרתיחים על הכיריים סיר בקוטר קערת המיקסר עם מים עד לגובה עד לשליש הסיר.

מניחים את קערת המיקסר מעל ושמים לב שהיא לא נוגעת במים.

 

טורפים היטב את החלבונים והסוכר עד שהתערובת הופכת להיות לבנה וכל גרגירי הסוכר נמסו.

זה השלב להעביר מיד למיקסר ולהפעיל על מהירות מקסימלית למשך 10 דק׳ עד לקצף יציב וחזק. תוך כדי מוסיפים את מחית הוניל.

מעבירים את הקצף לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים גבוהות חלקות על גביי תחתיות הקרמבו שלנו. שימו לב שבזילוף שגבעת הקרמבו תצא בעובי הביסקוויט.

 

מעבירים להקפאה של שעתיים.

לאחר ההקפאה ממיסים יחד שוקולד מריר / לבן / חלב ומוסיפים אליו שמן.

מעבירים לכלי גבוה וצר.

טובלים כל קרמבו בשוקולד ומחכים שייתפס.

מעבירים לכלי הגשה ושומרים במקרר.

מגישים קר.

מוצרים שיעזרו לכם להשלים את המתכון

תבנית קפיץ גבוהה 8 סמ אנודייז

סכיני סטייק במתנה! *בקניה מעל 299
מחיר:
129.00 77.40
40% הנחה
Patisse
מידות: 20 ס"מ | 24 ס"מ | 26 ס"מ | 28 ס"מ
צבעים:
כסף
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות

קערת נירוסטה בסיס סיליקון

סכיני סטייק במתנה! *בקניה מעל 299
מחיר:
74.90 37.45
50% הנחה
Roso
מידות: 20 ס"מ | 24 ס"מ
צבעים:
כסף-אדום
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות
מטרפת פיברגלס מקצועית
לצפייה מהירה image
מידות: 25 ס''מ | 30 ס"מ | 35 ס"מ | 40 סמ | 45 ס"מ | 50 ס"מ
צבעים:
שחור
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות

מטרפת פיברגלס מקצועית

סכיני סטייק במתנה! *בקניה מעל 299
מחיר:
89.00 57.85
35% הנחה
lacor
מידות: 25 ס''מ | 30 ס"מ | 35 ס"מ | 40 סמ | 45 ס"מ | 50 ס"מ
צבעים:
שחור
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות

סט אביזרי אפייה מסליקון ידית עץ 4 יחידות

סכיני סטייק במתנה! *בקניה מעל 299
מחיר:
99.00 49.00
50% הנחה
Roso