פרגיות ברוטב קייג’ון עם קוסקוס – שף צ’רלי פדידה
זמן הכנה:
20 דקות
כמות מנות:
2 סועדים
סוג כשרות:
בשרי
סגנון:
מנה עיקרית
רכיבים
- 500 גרם פרגיות או חזה עוף
- 2 כפות שמן
- 2 כוסות מים רותחים
- מלח לפי הטעם
מארז קייג’ון של חברת נפטון המכיל:
- שקית קוסקוס
- רוטב קייג’ון
- שקית תערובת תיבול לקוסקוס
הוראות הכנה
- להשרות את הפרגיות/חזה עוף ברוטב קייג’ון כ-5 דקות.
- מחממים 2 כפות שמן במחבת על להבה בינונית, מניחים על המחבת את הפרגיות/חזה עוף עם הרוטב.
- מבשלים ברוטב כ 13 דקות. במהלך הבישול הופכים את העוף מספר פעמים לבישול אחיד ומושלם .
- לתוך סיר קטן שופכים 2 כוסות מים רותחים, מלח עד חצי כפית, את תוכן שקית הקוסקוס והתיבול לקוסקוס.
- מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים במכסה סגור 5 דקות.
- לאחר הרתיחה יש לכבות את הלהבה ולחכות 5 דקות לפחות עם מכסה סגור.
**כל השלבים מומחשים בתמונות המצורפות מטה
טיפ השף!
מומלץ להבריש את נתח העוף ברוטב לפני הגשה .
מתכון מאת שף צ’רלי פדידה
בתאבון!
להשרות את הפרגיות/חזה עוף ברוטב קייג'ון כ-5 דקות
מחממים 2 כפות שמן במחבת על להבה בינונית, מניחים על המחבת את הפרגיות/חזה עוף עם הרוטב
מבשלים ברוטב כ 13 דקות. במהלך הבישול הופכים את העוף מספר פעמים לבישול אחיד ומושלם
לתוך סיר קטן שופכים 2 כוסות מים רותחים, מלח עד חצי כפית, את תוכן שקית הקוסקוס והתיבול לקוסקוס
מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים במכסה סגור 5 דקות
לאחר הרתיחה יש לכבות את הלהבה ולחכות 5 דקות לפחות עם מכסה סגור
מוזגים לצלחת את הקוסקוס ומעל מניחים את הפרגית ובתאבון