משלוח חינם עד 3 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

פרגיות ברוטב קייג’ון עם קוסקוס – שף צ’רלי פדידה

פרגיות ברוטב קייג’ון עם קוסקוס – שף צ’רלי פדידה
זמן הכנה: 20 דקות
כמות מנות: 2 סועדים
סוג כשרות: בשרי
סגנון: מנה עיקרית

רכיבים

 

  •  500 גרם פרגיות או חזה עוף
  •  2 כפות שמן
  • 2 כוסות מים רותחים
  • מלח לפי הטעם

מארז קייג’ון של חברת נפטון המכיל:

  • שקית קוסקוס
  • רוטב קייג’ון
  • שקית תערובת תיבול לקוסקוס

הוראות הכנה

  • להשרות את הפרגיות/חזה עוף ברוטב קייג’ון כ-5 דקות.
  • מחממים 2 כפות שמן במחבת על להבה בינונית, מניחים על המחבת את הפרגיות/חזה עוף עם הרוטב.
  • מבשלים ברוטב כ 13 דקות. במהלך הבישול הופכים את העוף מספר פעמים לבישול אחיד ומושלם .
  • לתוך סיר קטן שופכים 2 כוסות מים רותחים, מלח עד חצי כפית, את תוכן שקית הקוסקוס והתיבול לקוסקוס.
  • מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים במכסה סגור 5 דקות.
  • לאחר הרתיחה יש לכבות את הלהבה ולחכות 5 דקות לפחות עם מכסה סגור.

**כל השלבים מומחשים בתמונות המצורפות מטה

טיפ השף!

מומלץ להבריש את נתח העוף ברוטב לפני הגשה .

 מתכון מאת שף צ’רלי פדידה

בתאבון!

 

להשרות את הפרגיות/חזה עוף ברוטב קייג'ון כ-5 דקות
מחממים 2 כפות שמן במחבת על להבה בינונית, מניחים על המחבת את הפרגיות/חזה עוף עם הרוטב
מבשלים ברוטב כ 13 דקות. במהלך הבישול הופכים את העוף מספר פעמים לבישול אחיד ומושלם
לתוך סיר קטן שופכים 2 כוסות מים רותחים, מלח עד חצי כפית, את תוכן שקית הקוסקוס והתיבול לקוסקוס
מערבבים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים במכסה סגור 5 דקות
לאחר הרתיחה יש לכבות את הלהבה ולחכות 5 דקות לפחות עם מכסה סגור
מוזגים לצלחת את הקוסקוס ומעל מניחים את הפרגית ובתאבון