משלוח חינם עד 5 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מתכון לקרקרים קטוגנים

מתכון לקרקרים קטוגנים
זמן הכנה: 60 דקות
כמות מנות: 20 קרקרים
סוג כשרות: חלבי
סגנון: מנה אחרונה

רכיבים

  • 75 גרם קמח שקדים
  • 75 גרם גרעיני חמנייה לא מלוחים
  • 75 גרם גרעיני דלעת
  • 75 גרם זרעי צ’יה
  • 75 גרם סומסום
  • 1 כף מלח הימלאיה
  • מעט אורגנו יבש
  • מעט טימין יבש
  • מעט גבינת פרמזן מגורדת
  • 60 מ”ל שמן קוקוס מומס
  • 225 מ”ל מים מספר דקות לאחר רתיחה

הוראות הכנה

  • מערבבים את כל החומרים המוצקים
  • מוסיפים את הנוזלים ומערבבים
  • בין 2 ניירות אפייה משטחים את המסה למשטח דקיק (בערך עובי של אצבע)
  • 150 מעלות – בערך חצי שעה – 40 דק – חשוב לבדוק כל הזמן שלא נשרף
  • לאחר שזה מוכן משאירים בתנור עם דלת פתוחה לייבוש מלא – בערך שעה / שעה וחצי
  • אפשר לאחר הרידוד ולפני האפיה כבר לקרוץ או לחתוך עם סכין או איך שרוצים או שפשוט אפשר לחתוך עם הידיים 😊

בתיאבון

צוות COOK AND BAKE