מתכון לקרקרים קטוגנים
זמן הכנה:
60 דקות
כמות מנות:
20 קרקרים
סוג כשרות:
חלבי
סגנון:
מנה אחרונה
רכיבים
- 75 גרם קמח שקדים
- 75 גרם גרעיני חמנייה לא מלוחים
- 75 גרם גרעיני דלעת
- 75 גרם זרעי צ’יה
- 75 גרם סומסום
- 1 כף מלח הימלאיה
- מעט אורגנו יבש
- מעט טימין יבש
- מעט גבינת פרמזן מגורדת
- 60 מ”ל שמן קוקוס מומס
- 225 מ”ל מים מספר דקות לאחר רתיחה
הוראות הכנה
- מערבבים את כל החומרים המוצקים
- מוסיפים את הנוזלים ומערבבים
- בין 2 ניירות אפייה משטחים את המסה למשטח דקיק (בערך עובי של אצבע)
- 150 מעלות – בערך חצי שעה – 40 דק – חשוב לבדוק כל הזמן שלא נשרף
- לאחר שזה מוכן משאירים בתנור עם דלת פתוחה לייבוש מלא – בערך שעה / שעה וחצי
- אפשר לאחר הרידוד ולפני האפיה כבר לקרוץ או לחתוך עם סכין או איך שרוצים או שפשוט אפשר לחתוך עם הידיים 😊
בתיאבון
צוות COOK AND BAKE