משלוח חינם עד 5 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מתכון לפלאפל – שף צ’רלי פדידה

מתכון לפלאפל – שף צ’רלי פדידה
זמן הכנה: 20 דקות
כמות מנות: 2 סועדים
סוג כשרות: פרווה
סגנון: ים תיכוני

רכיבים

  • תערובת להכנת פלאפל של חברת נפטון
  • טחינה גולמית
  • 1/2 כוס מים (110 מ”ל)
  • שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה

הכנת פלאפל מעולם לא הייתה קלה ופשוטה יותר, בעזרת התערובת להכנת כדורי פלאפל של חברת נפטון!

רק מוסיפים מים, מערבבים ויש לכם פלאפל חם, טרי וטעים!

  • שופכים את תוכן השקית והמים לקערה גדולה מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה ושמים במקפיא למשך 5 דקות.
  • מרתיחים את השמן בסיר לטיגון עמוק ובעזרת שתי כפיות מכינים כדורים קטנים וזורקים בעדינות מעל השמן.
  • מוציאים את הכדורים כשהם שחומים וקריספים (כ 3-4 דקות)

**כל השלבים מומחשים בתמונות המצורפות מטה

טיפ השף!

מומלץ להוסיף לעיסה פטרוזיליה וכוסברה טריים לפלאפל ירוק.

מאת: שף צ’רלי פדידה 

בתאבון!

שופכים את תוכן השקית והמים לקערה גדולה מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה ושמים במקפיא למשך 5 דקות
מרתיחים את השמן בסיר לטיגון עמוק ובעזרת שתי כפיות מכינים כדורים קטנים וזורקים בעדינות מעל השמן
מוציאים את הכדורים כשהם שחומים וקריספים (כ 3-4 דקות)