מתכון לפופקורן שוקולד
זמן הכנה:
15 דקות
כמות מנות:
4 מנות
סוג כשרות:
פרווה
סגנון:
חטיף
רכיבים
- כוס גרעיני תירס או 1 שקית של פופקורן למיקרוגל
- 150 גרם שוקולד חלב
- 50 גרם חמאה
- חצי כוס סוכר חום
הוראות הכנה
- מכינים את הפופקורן בסיר (עם שמן/חמאה) או את השקית פופקורן במיקרוגל.
- מכינים את השוקולד– ממיסים במחבת את החמאה, הסוכר והשוקולד ומערבבים עד
- לתערובת אחידה ועד שכל השוקולד נמס.
- שופכים את התערובות שוקולד על הפופקורן ומערבבים באמצעות כף עץ