מתכון לפופקורן קרמל מלוח
זמן הכנה:
15
כמות מנות:
4 מנות
סוג כשרות:
פרווה
סגנון:
חטיף
רכיבים
- כוס גרעיני תירס או 1 שקית של פופקורן למיקרוגל
- 40 גרם חמאה
- כוס סוכר חום
- חצי כפית אבקת סודה לשתייה
- כפית מלח גס
הוראות הכנה
- מכינים את הפופקורן בסיר (עם שמן/חמאה) או את השקית פופקורן במיקרוגל.
- מכינים את הקרמל-ממיסים במחבת תוך כדי ערבוב עם כף עץ את הסוכר, חמאה עם 2-3 כפות מים עד לרתיחה ולקבלת גוון אחיד.
- שופכים במהירות את הקרמל על הפופקורן ומערבבים באמצעות כף עץ
בתאבון, צוות Cook & Bake