מתכון לפונדנט שוקולד
זמן הכנה:
15 דקות
כמות מנות:
6 מנות
סוג כשרות:
חלבי
סגנון:
מנה אחרונה
רכיבים
- 150 גרם שוקולד מריר
- 150 גרם חמאה
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- 4 וחצי כפות סוכר
- 2 וחצי כפות קמח
הוראות הכנה
- מחממים תנור מראש ל-180 מעלות
- מחממים כדקה את השוקולד והחמאה במיקרוגל
- מוסיפים את הקמח ומערבלים עם מטרפה ידנית
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים
- מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים עם מטרפה ידנית עד לקבלת בלילה חלקה
- מחלקים את הבלילה בתבנית מאפינס (6 מנות) ומכניסים לתנור למשך כ7 דקות (תלוי בתנור)
- עד שהמאפינס נראים כמעט מוכנים למעלה, עם עיגול שרוטט במרכז המאפינס כשמזיזים את התבנית.
** מומלץ להגיש בליווי גלידת וניל ופירות העונה
בתאבון
צוות COOK AND BAKE