משלוח חינם עד 5 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מתכון לפודינג אורז

מתכון לפודינג אורז
זמן הכנה: 15 דקות
כמות מנות: 6 מנות
סוג כשרות: חלבי
סגנון: מנה אחרונה

רכיבים

  • 1 כוס אורז
  • 1.5 כוסות מים
  • 1 ליטר חלב 3%
  • 3/4 כוס סוכר
  • קינמון גרוס (אופציונלי להגשה)

הוראות הכנה

  • מבשלים את האורז עם המים, בסיר בקוטר 24 ס”מ מהסדרה של CAPSTONE (סיר בציפוי נון סטיק וידיות שלא מתחממות, זה יהיה חשוב בהמשך …)
  • מבשלים בלהבה בינונית עד שהמים רותחים.
  • יש לבחוש מידי פעם תוך כדי בישול עם כף סיליקון  עמידה לחום בישול (כף הסיליקון של ROSO TOOLZ) במשך שבע דקות, כדי שהאורז לא יידבק.
  • כשהמים נספגים לחלוטין, יוצקים לסיר את החלב, מנמיכים את הלהבה לקטנה ביותר ומשאירים למשך כ-7 דקות, מערבבים.
  • לאחר 6 דקות נוספות מערבבים שוב עד שהאורז סופח את החלב ומתקבל מרקם קרמי.
  • זה הזמן להוסיף את הסוכר ולבשל 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
  • זהו סיימנו. אפשר להוריד מהאש.
  • אפשר להגיש חם או קר בקערות אישיות.

***מומלץ לפזר מעט קינמון רגע לפני ההגשה

בתאבון

צוות COOK AND BAKE