משלוח חינם עד 5 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מתכון לפבלובה אישית

מתכון לפבלובה אישית
זמן הכנה: 15 דקות
כמות מנות: 10 פבלובות
סוג כשרות: חלבי
סגנון: מנה אחרונה

רכיבים

  • 5 חלבונים
  • סוכר לבן
  • 3 כפות קונפלור
  • 1 שמנת להקצפה
  • פירות יער קפואים
  • 2 כפות מיץ לימון טרי

הוראות הכנה

  • מוסיפים לתוך קערה גדולה 5 חלבונים וכוס סוכר ומתחילים להקציף. על מנת לייצב את הבלילה מוסיפים 3 כפות קונפלור
  • באמצעות שקית זילוף, מזלפים פבלובות קטנות על משטח אפייה 100% סיליקון של Silikomart ומכניסים לתנור ל-150 מעלות במשך כשעה
  • להכנת הקפצת מערבבים יחידה אחת של שמנת להקצפה, מוסיפים לה חצי כוס סוכר, או לפי העדפה האישית שלכם למתוק
  • לאחר מכן מכינים את הרוטב פירות יער, בתוך סיר שמים כוס פירות יער קפואים עם חצי כוס סוכר ו-2 כפות מיץ לימון, מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים על אש קטנה למשך 10 דקות.

להגשה אישית, מניחים פבלובה בצלוחית קטנה, עוטפים בקצפת ומעל מוזגים מעט מהרוטב!

בתיאבון

 צוות COOK AND BAKE