משלוח חינם עד 5 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מתכון לעוף עם ענבים

מתכון לעוף עם ענבים
זמן הכנה: 60
כמות מנות: 6 מנות
סוג כשרות: בשרי
סגנון: מנה עיקרית

רכיבים

  • 4 כרעיים מופרדים לשוקיים וירכיים
  • ‎(כדאי לבקש מהקצב לחתוך גם את החלק התחתון של עצם השוק)
  • 10  שום פנינה (אפשר גם שיני שום רגיל)
  • 10  בצלי שאלוט
  • 10-15  ארטישוק ירושלמי קלוף
  • 450  גרם ענבים אדומים

לרוטב:

  • 2 כוסות מיץ רימונים טבעי (אפזר מיץ מכל פרי אחר)
  • כוס מיץ תפוזים סחוט
  • ‎כף סוכר חום כה
  • ‎רבע כוס שמן זית
  • ‎כף חומץ בלסמי
  • ‎מלח ופלפל

הוראות הכנה

  • מחממים תנור ל-180 מעלות
  • ‎בתבנית מניחים את הארטישוק הירושלמי, הבצלים והשום
  • ‎מניחים מעל את נתחי העוף
  • ‎מסדרים ביניהם אשכולות קטנים של ענבים
  • ‎מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ושופכים מעל הירקות והעוף
  • ‎מכניסים לתנור וצולים במשך שעה וחצי – עד כשעתיים
  • ‎מסירים את המכסה וצולים 20-25 דקות להשחמה

בתיאבון צוות Cook & Bake