מתכון לעגבניות ממולאות בורגול
זמן הכנה:
30 דקות
כמות מנות:
6 מנות
סוג כשרות:
בשרי
סגנון:
מנה עיקרית
רכיבים
- 1/2 כוס בורגול
- 1 בצל גדול קצוץ
- צרור עלי פטרוזיליה קצוץ
- 6 עגבניות בנוניות
- כפות מיץ לימון
- 4 כפות שמן זית
- 1/2 כפית מלח
- פלפל שחור גרוס/פלפל לבן לפי הטעם
הוראות הכנה
- מחמים תנור ל-180 מעלות
- משרים את הבורגול במים רותחים למשך חצי שעה מסננים מהמים ושמים בקערה
- מוסיפים לבורגול את הבצל, הפטרוזיליה, מלח, פלפל ושמן זית
חורצים את החלק העליון של העגבניות, מרוקנים את תוכן העגבניות ומוסיפים לקערה - ממלאים את העגבניות המרוקנות בתערובת
- מסדרים על תבנית אפייה ואופים למשך 30 דקות
בתיאבון
צוות COOK AND BAKE