מתכון למרק כתום
זמן הכנה:
30 דקות
כמות מנות:
4 מנות
סוג כשרות:
פרווה
סגנון:
מרקים
רכיבים
- 1 בצל
- 2-3 שיני שום
- 2 גזר
- 2 בטטה
- כ-500 גרם דלעת
- 3 כפות שמן
- מלח לפי הטעם
- פלפל לפי הטעם
- כפית כורכום
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל והשום, מקלפים וחותכים את הגזר, הבטטה והדלעת לחתיכות גסות.
- שמים מעט שמן בסיר capstone קוטר 24 ס”מ, מדויק להכנת מרק.
- מוסיפים אליו את הבצל הקצוץ, מטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את השום הקצוץ ושאר הירקות החתוכים לסיר ומתבלים במלח, פלפל וכורכום לפי הטעם.
- מוסיפים מים חמים עד שהם מכסים את הירקות שבסיר.
- מבשלים במשך חצי שעה עד 40 דקות.
- לאחר מכן, כשהמרק מתקרר מעט, טוחנים את הירקות עד שמגיעים למרקם סמיך.
מוסיפים מעט כוסברה קצוצה מעל,
מגישים ובתיאבון
צוות COOK AND BAKE