משלוח חינם עד 5 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מתכון למרק גספצ’ו

מתכון למרק גספצ’ו
זמן הכנה: 30 דקות
כמות מנות: 6 מנות
סוג כשרות: פרווה
סגנון: מרקים

רכיבים

  • 3 עגבניות בגודל בינוני
  • 200 גרם עגבניות שרי
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל ירוק
  • 1/2 בצל סגול
  • 1-2 שיני שום
  • 5 עלי בזיליקום
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית כמון
  • 1 כוס מים קרים
  • 2 פרוסות לחם
  • 1 מלפפון

הוראות הכנה

  • קוצצים את הירקות חיתוך גס וטוחנים את כל הירקות במעבד מזון
  • מוסיפים שמן זית, חומץ, מלח, פלפל, כמון וטוחנים שוב.
  • מוסיפים את הלחם וטוחנים היטב שוב.
  • בודקים תיבול ומוסיפים אם יש צורך על פי הטעם.
  • למרקם חלק יש להעביר את המרק במסננת.
  • לאחר שהתקרר מקשטים בקרוטונים, בצל ירוק ובזיליקום
  • מזלפים שמן זית.

בתאבון, צוות Cook & Bake