מתכון למרק גספצ’ו
זמן הכנה:
30 דקות
כמות מנות:
6 מנות
סוג כשרות:
פרווה
סגנון:
מרקים
רכיבים
- 3 עגבניות בגודל בינוני
- 200 גרם עגבניות שרי
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל ירוק
- 1/2 בצל סגול
- 1-2 שיני שום
- 5 עלי בזיליקום
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות חומץ
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית כמון
- 1 כוס מים קרים
- 2 פרוסות לחם
- 1 מלפפון
הוראות הכנה
- קוצצים את הירקות חיתוך גס וטוחנים את כל הירקות במעבד מזון
- מוסיפים שמן זית, חומץ, מלח, פלפל, כמון וטוחנים שוב.
- מוסיפים את הלחם וטוחנים היטב שוב.
- בודקים תיבול ומוסיפים אם יש צורך על פי הטעם.
- למרקם חלק יש להעביר את המרק במסננת.
- לאחר שהתקרר מקשטים בקרוטונים, בצל ירוק ובזיליקום
- מזלפים שמן זית.
בתאבון, צוות Cook & Bake