מתכון למוקפץ פילה עוף
זמן הכנה:
45 דקות
כמות מנות:
6 מנות
סוג כשרות:
בשרי
סגנון:
אסייתי
רכיבים
- 1 ק״ג פילטים עוף
- 4 בצלים סגולים בינוניים
- 1 חבילה בצל ירוק
- 1/2 שקית שעועית ירוקה
- חופן עליי בזיליקום טריים
- 1 פלפל צ׳ילי אדום טרי
- 3 שיני שום
- 1/2 לימון
- 1/4 כוס שומשום קלוי מעט על מחבת
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/2 כוס רוטב סויה
- 1/2 כוס רוטב צ׳ילי מתוק
- 1/4 כוס טריאקי
- 3 כפות סילאן
- כף שטוחה מלח
- כף שטוחה פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה
- בקערה משרים את הפילטים במרינדה למשך שעה- שמן, הרטבים, שום, מלח ופלפל.
- מחממים טוב על אש גבוהה את מחבת הווק עם 1/4 כוס שמן זית, פורסים את הבצל לרבעים ומשחימים,
- יוצקים את הפילטים עם כל רוטב המרינדה ומערבבים קלות, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ושעועית ירוקה ושוב ערבוב קל.
- לקראת סוף הבישול- זה דיי מהיר, מפזרים מעל חופן עליי בזיליקום ופלפל צ׳ילי אדום טרי קצוץ,מיץ מחצי לימון, בוזקים שומשום קלוי ומגישים חם חם
בתאבון,
צוות
Cook and Bake