משלוח חינם עד 5 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מתכון למגנום בייגלה מלוח

מתכון למגנום בייגלה מלוח
זמן הכנה: 15 דקות
כמות מנות: ארטיק 1
סוג כשרות: חלבי
סגנון: מנה אחרונה

רכיבים

  •  3 גרם ג׳לטין
  • 15 גרם מים קרים
  • 50  גרם שוקולד לבן
  •  90 גרם חלב מרוכז
  •  30 גרם שמנת מתוקה 38%
  •  250 גרם שמנת מתוקה 38%
  • קרם בייגלה מלוח

הוראות הכנה

  • בקערה נשים מים קרים וג׳לטין ונניח בצד עד התייצבות
  • בזמן הזה נמיס בקערה נפרדת שוקולד לבן ו30 גרם שמנת מתוקה ונערבב עד לאיחוד מלא .
  • כאשר הג׳לטין מתייצב נחמם אותו במיקרו ל15 שניות על מנת שיחזור למצב נוזלי ונערבב אותו יחד עם השוקולד והשמנת.
  • לאחר מכן נוסיף את החלב המרוכז ונערבב בעדינות

הציפוי:

  • 300 גרם שוקולד לבן + 35 גרם חמאת קקאו
  • נמיס בפולסים של 30 שניות במיקרו עד שנמס לחלוטין ואין גושים של שוקולד
  • טובלים את המגנום הקפוא ומכניסים למקפיא לכמה דקות .

בתאבון,

צוות Cook and Bake