מתכון לטחינה ורודה
זמן הכנה:
30 דקות
כמות מנות:
6 מנות
סוג כשרות:
פרווה
סגנון:
ים תיכוני
רכיבים
- 1 סלק
- טחינה
- שום כתוש
- 1 לימון
- 1/2 כפית מלח
הוראות הכנה
- . מרתיחים את הסלק במים חמים במשך 15 דקות.
- לאחר שהמים קיבלו את הצבע הסגול של הסלק מורידים מהאש ומחכים שהמים יתקררו מעט.
- שמים כוס טחינה בקערת ערבוב (אפשר גם בבלנדר) ומוסיפים 1/2 כוס מים סגולים, או יותר, צלוי במידת הסמיכות שאוהבים.
- מוסיפים 2 כפות שום כתוש, לימון סחוט לפי הטעם ומפזרים מלח עם מטחנת התבלינים החדשה שלכם!
- מערבבים הכל עד שהבלילה הופכת לאחידה.
- מגישים עם מעט שמן זית מעל
בתיאבון,
צוות COOK AND BAKE