משלוח חינם עד 5 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מתכון לחם שוקולד

מתכון לחם שוקולד
זמן הכנה: 30 דקות
כמות מנות: תבנית אינגליש קייק
סוג כשרות: חלבי
סגנון: מאפים

רכיבים

  •  1 כוס מים פושרים או מיץ תפוחים
  • 2  כפות שמרים יבשים
  •  3 כפות סוכר לבן
  •  ⅓ כוס שמן
  •  חצי כפית מלח
  •  1 ביצה
  • 3.5 – 4 כוסות קמח
  • 1 חלמון להברשה
  • סוכר גבישי למילוי
  • 150 ג׳ שוקולד חלב או מריר (קוביות)

הוראות הכנה

  • בקערת מיקסר ערבבו את המים, שמרים, סוכר ושמן.
  • הוסיפו את המלח והביצה ואז בהדרגה את הקמח.
  • ללוש 2-3 דקות עד לקבלת בצק חלק.
  • חלקו את הבצק ל-12 כדורים שווים, בערך 85 ג׳ כל אחד.
  • באמצע כל כדורי הניחו 2 ריבועי שוקולד וגלגלו את הכדור בחזרה.
  • הניחו את כל הכדורים בתבנית לחם נונסטיק של roso Glaze, כסו ותנו לתפוח למשך 20-30 דקות.
  • חממו תנור ל-200 מעלות.
  • בקערה קטנה ערבבו חלמון עם קצת מים והברישו על הלחם. פיזרו סוכר גבישי מעל.
  • הכניסו את הלחם לתוך התנור החם, לאפות למשך 20-30 דקות עד לקבלת צבע זהב.

בתאבון,

צוות Cook and Bake