מתכון לזוקיני נודלס עם ירקות
זמן הכנה:
30 דקות
כמות מנות:
6 מנות
סוג כשרות:
חלבי
סגנון:
מנה עיקרית
רכיבים
- 3 זוקיני
- 2 כפיות שמן זית
- פטריות חתוכות
- ברוקולי מפורק לפרחים
- שום
- 1 כף רוטב פסטו – או יותר לפי הטעם
- 2 כפות שמנת מתוקה
- עלי בזיליקום
- מלח פלפל
הוראות הכנה
- יש לחתוך את הזוקיני לג’וליאנים או ניתן לחתוך ממש בצורת פסטה בעזרת מכשיר מתאים
- ולהניח בצד.
- במחבת מחוממת עם שמן זית יש להקפיץ את ראשי הברוקולי עם הפטריות והשום.
- במידה ורוצים את המנה קצת חריפה זה הזמן להוסיף פרוסות של צ’ילי ירוק או אדום.
- לאחר שהברוקולי מתרכך קלות והפטריות מקבלות צבע חום יש להוסיף רצועות הזוקיני ולהקפיץ כשתי דקות נוספות.
- להוסיף את הפסטו והשמנת
- מלח ופלפל לפי הטעם
- להמשיך לבשל עוד דקה בערך
להגשה – יש לפזר מעל המנה עלי בזיליקום.