משלוח חינם עד 7 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח 🚛
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מתכון לדים סאם קלאסי

מתכון לדים סאם קלאסי
זמן הכנה: 60 דקות
כמות מנות: 6 מנות
סוג כשרות: בשרי
סגנון: אסייתי

רכיבים

לבצק:

  • 1 ק״ג קמח
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • 2 כוסות מים קרים

למילוי:

  • 400 גרם בשר עוף טחון
  • ג’ינג’ר קצוץ (4-5 ס”מ)
  • 4 שיני שום קצוצות
  • כרוב סיני קצוץ דק
  • בצל ירוק קצוץ (1 חבילה)
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 חלבון
  • 2 כפיות קורנפלור

הוראות הכנה

להכנת המלית:

  • לתוך קערה עמוקה מכניסים את בשר העוף, הכרוב סיני, הבצל הירוק, שורש הג’ינג’ר, שום ופלפל שחור גרוס.
  • בקערה נפרדת מערבבים את חלבון הביצה והקונפלור עד לקבלת נוזל אחיד.
  • את הנוזל מוסיפים לקערה העמוקה עם יתר המרכיבים ומערבבים היטב.

להכנת בצק החיטה:

  •  מעבדים את כל המוצרים (קמח, ביצה, מלח ומים קרים) במיקסר עד קבלת בצק במרקם אחיד .
  • יוצרים מהבצק שהתקבל נקניק ארוך וחותכים ממנו קוביות בגודל של 2-3 ס”מ.
  • על משטח עבודה מקומח מרדדים את קוביות הבצק לעובי של 1 מ”מ וחורצים מהן עיגולים.

הכנת ואידוי הדים סאם:

  • במרכז העיגול מניחים כף מהמילוי
  • מקפלים את המילוי ויוצרים כיס בצק ובתוכו המילוי בתנועה סיבובית סוגרים את הכיס.
  • מניחים נייר אפיה בכלי האידוי של ROSO TOOLS
  • מניחים את כלי האידוי בתוך סיר עם מים רותחים ובתוכו מניחים את הדים סאם.
  • מכסים את כלי האידוי ומאדים במשך 10-15 דקות.
  • מוציאים את הדים סאם מכלי האידוי לצלחת הגשה בליווי צ’ילי או סויה

בתיאבון

צוות COOK AND BAKE