מתכון לגלילות קישואים ממולאות
זמן הכנה:
60 דקות
כמות מנות:
6 מנות
סוג כשרות:
בשרי
סגנון:
מנה עיקרית
רכיבים
לתערובת הבשר:
- 1/2 קילו בשר בקר טחון
- בצל גדול מגורד
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/2 צרור כוסברה קצוצה
- 1/1 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס פירורי לחם
- כפית גדושה בהרט
- מלח לפי הטעם
- כפית פלפל שחור
- ללוש הכל לתערובת אחידה
לרוטב:
- בקערה נערבב חצי פחית עגבניות מרוסקות
- 1/4 כוס שמן זית
- כף מלאה רכז רימונים
- 1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
- 3 כפות ריבת דודבנים
- מלח לפי הטעם
- 1/4 כוס מים
הוראות הכנה
- בעזרת קולפן לפרוס פרוסות קישואים דקות.
- לגלגל במילוי הבשר ולהניח בסיר בצפיפות,
- לצקת מעל את הרוטב,
- להצמיד נייר אפייה מקומט ורטוב לקישואים,
- לסגור עם מכסה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות- 50 דקות,
- להסיר את המכסה ואת הנייר אפייה והמשך אפייה עד השחמה.
בתאבון, צוות Cook & Bake
*בשיתוף עם חן פרץ וישראלי קישטן