משלוח חינם עד 5 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מתכון לארטיק שוקו בננה

מתכון לארטיק שוקו בננה
זמן הכנה: 30 דקות
כמות מנות: 4 ארטיקים
סוג כשרות: חלבי
סגנון: מנה אחרונה

רכיבים

  •  100 גרם שמנת
  •  100  גרם שוקולד לבן
  •  50 גרם חלב מרוכז
  • 3  בננות בינוניות ובשלות
  •  200 גרם יוגורט
  •  150 גרם שמנת
  • צבע מאכל צהוב (לא חובה)

לציפוי:

  • 300  גרם שוקולד מריר
  • 30  גרם חמאת קקאו (ניתן להחליף ב3 כפות שמן)
  • פולי קקאו גרוסים לקישוט

הוראות הכנה

  • בסיר ממיסים את השוקולד הלבן והשמנת (100 גרם) ומניחים בצד.
  • בקערה מועכים את הבננות, החלב המרוכז והיוגורט (אפשר גם לטחון למרקם חלק מי שרוצה).
  • במיקסר מקציפים את השמנת (150 גרם) למרקם יוגורט.
  • מוסיפים את השוקולד הלבן לקערה ומקפלים.
  • מוסיפים את תערובת הבננות וממשיכים לקפל למרקם אחיד (וגם את הצבע מאכל למי שרוצה).
  • מעבירים את התערובת לתבניות מגנום של silikomart  בצורה המושלמת למגנום ובנוסף לא נדבק עליה כלום.
  • מכניסים ללילה במקפיא.
  • ממיסים בבאן מארי את השוקולד עם החמאת קקאו ומעבירים לכלי צר וגבוה – כוס גדולה למשל.
  • טובלים את המגנום הקפוא בשוקולד ומקשטים בפולי קקאו גרוסים / כל דבר אחר שאתם בוחרים לבחירתכם.

בתאבון,

צוות COOK AND BAKE