משלוח חינם עד 5 ימי עסקים בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים שווים ממש >>>
X

מתכון ביצת זהב עם שערות קדאיף

מתכון ביצת זהב עם שערות קדאיף
זמן הכנה: 45 דקות
כמות מנות: 6 ביצי הפתעה
סוג כשרות: חלבי
סגנון: מנה אחרונה

רכיבים

  • מחית מנגו
  • 20 גרם סוכר
  • 3 חפיסות שוקולד לבן
  • 85 מ”ל שמנת מתוקה
  • ממרח קוקוס – לא חובה
  • קוקוס
  • אבקת איבוק בצבע זהב

הוראות הכנה

  • לחלמון צריכים מחית מנגו וסוכר
  • שמים בקלחת/סיר 80 גרם מחית מנגו ומביאים לרתיחה, לאחר מכן שמים 20 גרם סוכר ומערבבים
  • יוצקים לתבנית סיליקון חצי עיגול קטן ומקפיאים! לביצה תחילה ממיסים (שוקולד לבן מטומפרר/צימקאו/צימקאו חלבי DLA/ זפירו) בפולסים במיקרוגל כל פעם 30 שניות בעזרת מברשת/מכחול מתחילים לצפות את החצי ביצה מבתוכו ושמים לקירור ככה עושים את הפעולה 3 פעמים.
  • לאחר מכן מכינים את המוס שוקולד לבן וקוקוס. לוקחים קערה וממיסים בפולסים של 40 שניות כל פעם – 100 גרם שוקולד לבן (קליבו/לובקה) עם 85 מל שמנת מתוקה
  • בקערת מיקסר מקציפים מיכל אחד של שמנת מתוקה עד מרקם יוגורט פלוס, מאחדים בין 2 הקערות בהדרגה ומוסיפים כף של ממרח קוקוס וחופן קוקוס (אפשר לוותר על הממרח קוקוס)!
  • לאחר מכן שופכים את המוס שלנו לחצי ביצה שוקולד לבן שהכנו ושמים באמצע חצי עיגול מנגו קפוא, מקפיאים לפחות 6 שעות ומחלצים ! בשביל לחבר ניתן לשים טיפה שוקולד מסביב ולהדביק את 2 החצאים
    לצבע הזהב – אבקת איבוק זהב.

בתיאבון,

צוות Cook and Bake