מתכון לארטיק לב תות מנגו
זמן הכנה:
30 דקות
כמות מנות:
4 ארטיקים
סוג כשרות:
חלבי
סגנון:
מנה אחרונה
רכיבים
- 225 גרם מנגו קפוא
- 225 גרם תות שדה קפוא
- 225 מ”ל יוגורט בעל אחוזי שומן גבוהים
- 125 מ”ל שמנת מתוקה בעלת אחוזי שומן גבוהים
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
הוראות הכנה
- מעבירים את כל המרכיבים למעבד מזון או בלנדר עד לקבלת מרקם חלק
- במידה ויש מכשיר גלידה ניתן להעביר את המסה החלקה למכשיר הגלידה
- אם אין מכשיר גלידה ניתן למזוג את המסה לתבנית ארטיקים ולהקפיא למספר שעות
- מומלץ להשתמש בתבניות סיליקומרט לתוצאות יפיפיות
תהנו,
צוות COOK AND BAKE