מתכון לשקשוקה

שקשוקה קלאסית עם ריח שיעשה לכם תיאבון לעוד!
קבלו מתכון פשוט להכנה עם טעמים משגעים

מרכיבים

• 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
• 1-2 פלפלים חריפים קצוצים
• 10-12 שיני שום קצוצים
• 1/3 כוס שמן
• מלח
• פלפל שחור
• 2 פחיות עגבניות מרוסקות Mutti (ניתן להשתמש בעגבניות טריות מקולפות וקצוצות)
• ביצים (2 לסועד)

הוראות הכנה

מטגנים פלפל אדום וחריף בשמן עד לריכוך במחבת קאפסטון קוטר 28 ס”מ (ניתן לבחור בגודל אחר לפי מספר הסועדים),
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן כחצי דקה.
מוסיפים עגבניות מרוסקות ותבלינים ומנמיכים להבה, מבשלים כ-20 דקות עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
טועמים את רוטב השקשוקה ומשפרים טעם אם יש צורך.
שוברים ביצים וממשיכים לבשל עד שהחלבון מתקשה.

מגישים בליווי לחם, סלט ירקות ומעט טחינה.

מתכון לשקשוקה

בתאבון,
צוות COOK & BAKE