מתכון לשקשוקה
זמן הכנה:
30 דקות
כמות מנות:
2-6
סוג כשרות:
פרווה
סגנון:
ארוחת בוקר
רכיבים
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 1-2 פלפלים חריפים קצוצים
- 10-12 שיני שום קצוצים
- 1/3 כוס שמן
- מלח
- פלפל שחור
- 2 פחיות עגבניות מרוסקות Mutti (ניתן להשתמש בעגבניות טריות מקולפות וקצוצות)
- ביצים (2 לסועד)
הוראות הכנה
- מטגנים פלפל אדום וחריף בשמן עד לריכוך במחבת קאפסטון קוטר 28 ס”מ (ניתן לבחור בגודל אחר לפי מספר הסועדים)
- מוסיפים את השום וממשיכים לטגן כחצי דקה.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות ותבלינים ומנמיכים להבה, מבשלים כ-20 דקות עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
- טועמים ומשפרים טעם אם יש צורך
- שוברים ביצים וממשיכים לבשל עד שהחלבון מתקשה.
- מגישים בליווי לחם, סלט ירקות ומעט טחינה.
בתיאבון
צוות COOK AND BAKE