מתכון לשקשוקה

מוכנים להתחיל…

באנר_מרכיבים

• 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
• 1-2 פלפלים חריפים קצוצים
• 10-12 שיני שום קצוצים
• 1/3 כוס שמן
• מלח
• פלפל שחור
• 2 פחיות עגבניות מרוסקות Mutti (ניתן להשתמש בעגבניות טריות מקולפות וקצוצות)
• ביצים (2 לסועד)

באנר_הוראות_הכנה

מטגנים פלפל אדום וחריף בשמן עד לריכוך במחבת קאפסטון קוטר 28 ס"מ (ניתן לבחור בגודל אחר לפי מספר הסועדים),
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן כחצי דקה.
מוסיפים עגבניות מרוסקות ותבלינים ומנמיכים להבה, מבשלים כ-20 דקות עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
טועמים את רוטב השקשוקה ומשפרים טעם אם יש צורך.
שוברים ביצים וממשיכים לבשל עד שהחלבון מתקשה.

מגישים שקשוקה בליווי לחם, סלט ירקות ומעט טחינה.

בתאבון,
צוות COOK & BAKE