מתכון לקרקרים קטוגנים

מוכנים להתחיל…

באנר_מרכיבים

• 75 גרם קמח שקדים
• 75 גרם גרעיני חמנייה לא מלוחים
• 75 גרם גרעיני דלעת
• 75 גרם זרעי צ'יה
• 75 גרם סומסום
• 1 כף מלח הימלאיה
• מעט אורגנו יבש
• מעט טימין יבש
• מעט גבינת פרמזן מגורדת
• 60 מ"ל שמן קוקוס מומס
• 225 מ"ל מים מספר דקות לאחר רתיחה

באנר_הוראות_הכנה

מערבבים את כל החומרים המוצקים
מוסיפים את הנוזלים ומערבבים
בין 2 ניירות אפייה משטחים את המסה למשטח דקיק (בערך עובי של אצבע)
150 מעלות – בערך חצי שעה – 40 דק – חשוב לבדוק כל הזמן שלא נשרף
לאחר שזה מוכן משאירים בתנור עם דלת פתוחה לייבוש מלא – בערך שעה / שעה וחצי

אפשר לאחר הרידוד ולפני האפיה כבר לקרוץ או לחתוך עם סכין את הקרקרים הקטוגנים איך שרוצים או פשוט לחתוך עם הידיים

בתאבון,
צוות COOK & BAKE