משלוח חינם בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים ממש שווים>>
X

מתכון קבבוני טלה ובורגול – שף צ’רלי פדידה

מתכון קבבוני טלה ובורגול – שף צ’רלי פדידה
זמן הכנה: 30 דקות
כמות מנות: 2 סועדים
סוג כשרות: בשרי
סגנון: מנה עיקרית

רכיבים

  • 350 גרם בשר בקר קצוץ/טחון
  • 150 גרם שומן טלה (מומלץ לבקש מהקצב לטחון ביחד עם הבשר)
  • 1/4 כוס מי סודה/מים
  • 2 כפות שמן
  • פלפל שחור גרוס/טחון לפי טעם (מומלץ עד 1/3 כפית)
  • 1.5 כוסות מים רותחים (330 מ”ל)
  • מלח לפי הטעם

מארז תיבול לקבב של חברת נפטון המכיל:

  • 6 מקלות קינמון
  • שקית תערובת תיבול לקבב
  • שקית בורגול 125 גר’
  • שקית רוטב עגבניות לבורגול

הוראות הכנה

טיפ השף!

לאוהבי החריף אפשר להוסיף פלפל חריף לרוטב הבורגול.

מתכון מאת שף צ’רלי פדידה

בתאבון!

מערבבים בקערה את הבשר והשומן ,תערובת תיבול לקבב, פלפל שחור, מלח לפי טעם ומי סודה עד למסה אחידה
מחלקים את מסת הבשר ל - 6 חלקים שווים ויוצרים קציצה מוארכות מעט
מחדירים את מקל הקינמון ע״י לחיצה ומקבבים כך שמקל הקינמון נכנס למרכז הקציצה שיצרנו
באותו אופן נכין את כל 6 הקציצות
על מחבת פסים עם מעט שמן צורבים את הקציצות על אש בינונית למשך כ 8 דקות עד שהבשר נראה עשוי ומוכן לאכילה
לתוך סיר קטן שופכים 1.5 כוסות מים רותחים, מלח, תוכן שקית הבורגול ורוטב עגבניות לבורגול ומערבבים
לכסות את הסיר ולבשל על אש נמוכה ל- 9 דקות, לכבות את הלהבה ולהשאיר את הסיר סגור למשך 5 דקות לאידוי
בפתיחת הסיר יש לערבב (ניתן להיעזר במטרפה)