משלוח חינם בקנייה מעל ₪199
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים ממש שווים>>
X

מתכון לפונדנט שוקולד

מתכון לפונדנט שוקולד
זמן הכנה: 15 דקות
כמות מנות: 6 מנות
סוג כשרות: חלבי
סגנון: מנה אחרונה

רכיבים

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 4 וחצי כפות סוכר
  • 2 וחצי כפות קמח

הוראות הכנה

  • מחממים תנור מראש ל-180 מעלות
  • מחממים כדקה את השוקולד והחמאה במיקרוגל
  • מוסיפים את הקמח ומערבלים עם מטרפה ידנית
  • מוסיפים את הסוכר ומערבבים
  • מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים עם מטרפה ידנית עד לקבלת בלילה חלקה
  • מחלקים את הבלילה בתבנית מאפינס (6 מנות) ומכניסים לתנור למשך כ7 דקות (תלוי בתנור)
  • עד שהמאפינס נראים כמעט מוכנים למעלה, עם עיגול שרוטט במרכז המאפינס כשמזיזים את התבנית.

** מומלץ להגיש בליווי גלידת וניל ופירות העונה

בתאבון

צוות COOK AND BAKE

מוצרים שיעזרו לכם להשלים את המתכון