מתכון לפונדנט שוקולד

מוכנים להתחיל…

באנר_מרכיבים

• 150 גרם שוקולד מריר
• 150 גרם חמאה
• 2 ביצים
• 2 חלמונים
• 4 וחצי כפות סוכר
• 2 וחצי כפות קמח

באנר_הוראות_הכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות
מחממים כדקה את השוקולד והחמאה במיקרוגל
מוסיפים את הקמח ומערבלים עם מטרפה ידנית
מוסיפים את הסוכר ומערבבים
מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים עם מטרפה ידנית עד לקבלת בלילה חלקה
מחלקים את הבלילה בתבנית מאפינס (6 מנות) ומכניסים לתנור למשך כ7 דקות (תלוי בתנור)
עד שהמאפינס נראים כמעט מוכנים למעלה, עם עיגול שרוטט במרכז המאפינס כשמזיזים את התבנית

מומלץ להגיש פונדנט שוקולד בליווי גלידת וניל ופירות העונה

בתאבון,
צוות COOK & BAKE