מתכון לפודינג אורז

מוכנים להתחיל…

באנר_מרכיבים

• 1 כוס אורז
• 1.5 כוסות מים
• 1 ליטר חלב 3%
• 3/4 כוס סוכר
• קינמון גרוס (אופציונלי להגשה)

באנר_הוראות_הכנה

מבשלים את האורז עם המים, בסיר בקוטר 24 ס"מ מהסדרה של CAPSTONE (סיר בציפוי נון סטיק וידיות שלא מתחממות, זה יהיה חשוב בהמשך …)
מבשלים בלהבה בינונית עד שהמים רותחים. אחרי רתיחת המים, יש לבחוש מידי פעם תוך כדי בישול עם כף סיליקון עמידה לחום בישול (כף הסיליקון של ROSO TOOLZ) במשך שבע דקות, כדי שהאורז לא יידבק
עד שהמים נספגים לחלוטין.
יוצקים לסיר את החלב, מנמיכים את הלהבה לקטנה ביותר ומשאירים למשך כ-7 דקות, מערבבים.
לאחר 6 דקות נוספות מערבבים שוב עד שהאורז סופח את החלב ומתקבל מרקם קרמי.
זה הזמן להוסיף את הסוכר ולבשל 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
זהו סיימנו. אפשר להוריד מהאש.

אפשר להגיש חם או קר בקערות אישיות. מומלץ לפזר מעט קינמון על פודינג האורז רגע לפני ההגשה.

בתאבון,
צוות COOK & BAKE