מתכון לעגבניות ממולאות בורגול

מוכנים להתחיל…

באנר_מרכיבים

• 1/2 כוס בורגול
• 1 בצל גדול קצוץ
• צרור עלי פטרוזיליה קצוצים
• 6 עגבניות בינוניות
• 2 כפות מיץ לימון
• 4 כפות שמן זית
• 1/2 כפית מלח
• פלפל שחור גרוס/פלפל לבן לפי הטעם

באנר_הוראות_הכנה

מחמים תנור ל-180 מעלות.
משרים את הבורגול במים רותחים למשך חצי שעה מסננים מהמים ושמים בקערה.
מוסיפים לבורגול את הבצל, הפטרוזיליה, מלח, פלפל ושמן זית.
חורצים את החלק העליון של העגבניות, מרוקנים את תוכן העגבניות ומוסיפים לקערה.
ממלאים את העגבניות המרוקנות בתערובת.
מסדרים על תבנית אפייה ואופים למשך 30 דקות.

ניתן להגיש עגבניות ממולאות בורגול עם פטרוזיליה לקישוט ממעל.

בתאבון,
צוות COOK & BAKE