משלוח חינם בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים ממש שווים>>
X

מתכון לטחינה ורודה

מתכון לטחינה ורודה
זמן הכנה: 30 דקות
כמות מנות: 6 מנות
סוג כשרות: פרווה
סגנון: ים תיכוני

רכיבים

  • 1 סלק
  • טחינה
  • שום כתוש
  • 1 לימון
  • 1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

  • . מרתיחים את הסלק במים חמים במשך 15 דקות.
  • לאחר שהמים קיבלו את הצבע הסגול של הסלק מורידים מהאש ומחכים שהמים יתקררו מעט.
  • שמים כוס טחינה בקערת ערבוב (אפשר גם בבלנדר) ומוסיפים 1/2 כוס מים סגולים, או יותר, צלוי במידת הסמיכות שאוהבים.
  • מוסיפים 2 כפות שום כתוש, לימון סחוט לפי הטעם ומפזרים מלח עם מטחנת התבלינים החדשה שלכם!
  • מערבבים הכל עד שהבלילה הופכת לאחידה.
  • מגישים עם מעט שמן זית מעל

בתיאבון,

צוות COOK AND BAKE

מוצרים שיעזרו לכם להשלים את המתכון

.aligncenter { margin-left: auto; margin-right: auto; display: block;