מתכון לזוקיני נודלס עם ירקות

מוכנים להתחיל…

באנר_מרכיבים

• 3 זוקיני
• 2 כפיות שמן זית
• פטריות חתוכות
• ברוקולי מפורק לפרחים
• שום
• 1 כף רוטב פסטו – או יותר לפי הטעם
• 2 כפות שמנת מתוקה
• עלי בזיליקום
• מלח פלפל

באנר_הוראות_הכנה

יש לחתוך את הזוקיני לג'וליאנים או ניתן לחתוך ממש בצורת פסטה בעזרת מכשיר מתאים ולהניח בצד.
במחבת מחוממת עם שמן זית יש להקפיץ את ראשי הברוקולי עם הפטריות והשום.
במידה ורוצים את המנה קצת חריפה זה הזמן להוסיף פרוסות של צ'ילי ירוק או אדום.
לאחר שהברוקולי מתרכך קלות והפטריות מקבלות צבע חום יש להוסיף רצועות הזוקיני ולהקפיץ כשתי דקות נוספות.
להוסיף את הפסטו והשמנת,
מלח ופלפל לפי הטעם,
להמשיך לבשל עוד דקה בערך,
להגשת נודלס זוקיני – יש לפזר מעל המנה עלי בזיליקום.

בתאבון,
צוות COOK &BAKE