משלוח חינם בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים ממש שווים>>
X

מתכון לוולקנו שוקולד דובדבן וגנאש תות

מתכון לוולקנו שוקולד דובדבן וגנאש תות
זמן הכנה: 45 דקות
כמות מנות: 8 מנות
סוג כשרות: חלבי
סגנון: מנה אחרונה

רכיבים

תערובת שוקולד

  •  300 גרם שוקולד מריר
  •  240 גרם חמאה
  • 300  גרם סוכר
  • 6  ביצים לארג
  •  36 גרם קקאו איכותי
  •  96 גרם קורנפלור

לתערובת הדובדבן:

  •  220 גרם דובדבנים בצנצנת או קפואים ומסוננים
  •  35 גרם  סוכר
  •  15 גרם קורנפלור
  • 20  גרם מים
  • 2 כפות ליקר שרי (לא חובה)

לגנאש תות:

  • 100  גרם שוקולד לבן
  •  50 גרם מחית תות קנויה או תותים טריים טחונים
  • טיפה אחת של צבע ג'ל ורוד אופציונלי לחיזוק צבע

הוראות הכנה

הכנת הדובדבן:

  • לבשל סוכר ודובדבנים על חום בינוני למשך כ 3 דק
  • לערבב קורנפלור ומים ולהוסיף לדובדבנים ולערבב עד לרתיחה קלה ושהדובדבנים מתחילים להתחבר
  • להוסיף את הליקר לערבב ולצנן בטמפ' החדר

הכנת תערובת השוקולד:

  • להמיס את 300 הגרם שוקולד יחד עם החמאה במיקרוגל לתערובת אחידה
  • להוסיף את הביצים שלמות יחד עם הסוכר ולטרוף היטב במטרפה. להוסיף את הקורנפלור והקקאו ולערבב לתערובת אחידה.
  • להעביר לשקית זילוף או בעזרת כפית וזלף לתוך תבנית הלב חצי גובה
  • לשים במרכז כפית מהדובדבנים ולכסות ביתרת התערובת השוקולדית עד למעלה
  • להכניס לאפיה בתנור מחומם מראש ל 210 מעלות למשך כ 10 להוציא ולצנן הייטב במקרר

הכנת הגנאש:

  • להמיס במיקרוגל את השוקולד ומחית התות יחד עם טיפת הצבע ולערבב למרקם חלק ולהעביר לשקית זילוף

הגשה:
לחלץ את הוולקנו מהתבניות לסדר בצלחת הגשה ולחמם כ 10 שניות במיקרוגל
לזלף במרכז השקע שנוצר את הגנאש ולסדר עוד שלושה דובדבנים מעל לקשט בעלה נענע טרי ולהגיש

בתאבון,

צוות Cook and Bake

מוצרים שיעזרו לכם להשלים את המתכון

תבנית סיליקון לבבות 8 שקעים

מחיר:
69.90 52.40
25% הנחה
Silikomart

קלחת SAMOA

מחיר:
289.00 173.40
40% הנחה
Arcos hermanos
מידות: 16 ס''מ | 20 ס"מ
צבעים:
שחור כסף
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות

מטרפה כבדה נירוסטה

מחיר:
19.90 14.90
25% הנחה
Roso
מידות: 25 ס''מ | 30 ס"מ | 35 ס"מ
צבעים:
כסף
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות