משלוח חינם בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים ממש שווים>>
X

מתכון לאסאדו וירקות שורש

מתכון לאסאדו וירקות שורש
זמן הכנה: כשעה
כמות מנות: 6 מנות
סוג כשרות: בשרי
סגנון: מנה עיקרית

רכיבים

  • קילו וחצי עד 2 קילו בשר אסאדו ללא עצם.
  • תפוחי אדמה חתוכים לרבעים עם הקליפה
  • 4 גזרים קלופים חתוכים גס
  • ראש שום בשלמותו ופרוס לרוחבו
  • 4 ענפי טימין
  • 3 ענפי רוזמרין
  • לרוטב:
  • 1/2 כוס רוטב סויה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/3 כוס סילאן
  • כפית כורכום
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית פפריקה בשמן
  • כוס וחצי מים

הוראות הכנה

  • מחממים סיר עם שמן זית וצורבים את הבשר עד השחמה.
  • מסדרים בתבנית עמוקה את ירקות השורש ומעליהם את הבשר הצרוב
  • יוצקים את הרוטב ומניחים מעל טימין ורוזמרין.
  • מכסים בנייר אפייה מקומט ורטוב כשהוא צמוד לתבשיל, מכסים את התבנית עם מכסה או נייר כסף.
  • מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות למשך 4 שעות לפחות- עד שהבשר רך.

 

 

מתכון צילום מאת: חן פרץ peretshen@

בשיתוף: israeli_kitchen@

 

מוצרים שיעזרו לכם להשלים את המתכון