מתכון לארטיק לב תות מנגו
זמן הכנה:
30 דקות
כמות מנות:
4 ארטיקים
סוג כשרות:
חלבי
סגנון:
מנה אחרונה
רכיבים
- 225 גרם מנגו קפוא
- 225 גרם תות שדה קפוא
- 225 מ”ל יוגורט בעל אחוזי שומן גבוהים
- 125 מ”ל שמנת מתוקה בעלת אחוזי שומן גבוהים
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
הוראות הכנה
- מעבירים את כל המרכיבים למעבד מזון או בלנדר עד לקבלת מרקם חלק
- במידה ויש מכשיר גלידה ניתן להעביר את המסה החלקה למכשיר הגלידה
- אם אין מכשיר גלידה ניתן למזוג את המסה לתבנית ארטיקים ולהקפיא למספר שעות
- מומלץ להשתמש בתבניות סיליקומרט לתוצאות יפיפיות
תהנו,
צוות COOK AND BAKE
מוצרים שיעזרו לכם להשלים את המתכון
מידות:
14 ס''מ | 18 ס"מ | 20 ס"מ | 22 ס''מ | 24 ס"מ | 26 ס"מ | 28 ס"מ | 30 ס"מ | 32 ס''מ | 34 ס''מ | 36 ס''מ | 38 ס''מ | 40 סמ
צבעים:
לצבעים ומידות נוספות
קערת ערבוב ועבודה נירוסטה
₪64.90
Roso
מידות:
14 ס''מ | 18 ס"מ | 20 ס"מ | 22 ס''מ | 24 ס"מ | 26 ס"מ | 28 ס"מ | 30 ס"מ | 32 ס''מ | 34 ס''מ | 36 ס''מ | 38 ס''מ | 40 סמ
צבעים:
לצבעים ומידות נוספות