משלוח חינם בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים ממש שווים>>
X

אנטריקוט מוקפץ ברוטב סצ’ואן – שף צ’רלי פדידה

אנטריקוט מוקפץ ברוטב סצ’ואן – שף צ’רלי פדידה
זמן הכנה: 20 דקות
כמות מנות: 2 סועדים
סוג כשרות: בשרי
סגנון: מנה עיקרית

רכיבים

  • אנטריקוט /פרגית חתוך לרצועות – 300 גרם
  • 2 כפות קנולה
  • 2 כוסות מים רותחים (450 מ”ל)
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מארז אסייתי של חברת נפטון המכיל:

  • רוטב סצו’אן
  • אטריות ביצים
  • שקית בצל מטוגן

הוראות הכנה

הכנות מוקדמות:

מומלץ להוסיף- ירקות שאוהבים במוקפץ

(פלפל מתוק, בצל ירוק, פטריות, ברוקולי, כרוב, גזר, בצל, נבטים ועוד)

  • בקערה שמים את רצועות האנטריקוט/פרגית ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
  • מבשלים את האטריות בסיר למשך 5 דקות עד שהאטריות מתרככות, מנקזים נוזלים ומניחים בצד.
  • מוסיפים שמן לווק ומטגנים את האנטריקוט/פרגית למשך כ-3 דקות או עד להשחמה, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד .
  • מקפיצים באותו הווק את רצועות הירקות כ-5 דקות.
  • מוסיפים מעל את האנטריקוט/פרגית המטוגן, אטריות, רוטב הסצו׳אן ומערבבים תוך כדי הקפצה כ-4 דקות נוספות.
  • מצלחתים יפה ובתיאבון

**כל השלבים מומחשים בתמונות המצורפות מטה

 

טיפ השף!

לאוהבי החריף מומלץ להוסיף פלפל צ’ילי, זנגביל וכוסברה למנה.

למנה צמחונית ניתן להחליף את הבשר בטופו.

מתכון מאת: שף צ’רלי פדידה 

בתאבון!

בקערה שמים את רצועות האנטריקוט/פרגית ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
מבשלים את האטריות בסיר למשך 5 דקות עד שהאטריות מתרככות, מנקזים נוזלים ומניחים בצד
מוסיפים שמן לווק ומטגנים את האנטריקוט/פרגית למשך כ-3 דקות או עד להשחמה, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד
מקפיצים באותו הווק את רצועות הירקות כ-5 דקות
מוסיפים מעל את האנטריקוט/פרגית המטוגן, אטריות, רוטב הסצו׳אן ומערבבים תוך כדי הקפצה כ-4 דקות נוספות
מצלחתים יפה ובתיאבון

מוצרים שיעזרו לכם להשלים את המתכון