משלוח חינם בקנייה מעל 199 ש"ח
0 פריטים
עגלת קניות

סל הקניות שלכם ריק :(

אולי תוסיפו קצת צבע למטבח?

למבצעים ממש שווים>>
X

אנטריקוט מוקפץ ברוטב סצ’ואן – שף צ’רלי פדידה

אנטריקוט מוקפץ ברוטב סצ’ואן – שף צ’רלי פדידה
זמן הכנה: 20 דקות
כמות מנות: 2 סועדים
סוג כשרות: בשרי
סגנון: מנה עיקרית

רכיבים

  • אנטריקוט /פרגית חתוך לרצועות – 300 גרם
  • 2 כפות קנולה
  • 2 כוסות מים רותחים (450 מ”ל)
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מארז אסייתי של חברת נפטון המכיל:

  • רוטב סצו’אן
  • אטריות ביצים
  • שקית בצל מטוגן

הוראות הכנה

הכנות מוקדמות:

מומלץ להוסיף- ירקות שאוהבים במוקפץ

(פלפל מתוק, בצל ירוק, פטריות, ברוקולי, כרוב, גזר, בצל, נבטים ועוד)

 

טיפ השף!

לאוהבי החריף מומלץ להוסיף פלפל צ’ילי, זנגביל וכוסברה למנה.

למנה צמחונית ניתן להחליף את הבשר בטופו.

מתכון מאת: שף צ’רלי פדידה 

בתאבון!

בקערה שמים את רצועות האנטריקוט/פרגית ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
מבשלים את האטריות בסיר למשך 5 דקות עד שהאטריות מתרככות, מנקזים נוזלים ומניחים בצד
מוסיפים שמן לווק ומטגנים את האנטריקוט/פרגית למשך כ-3 דקות או עד להשחמה, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד
מקפיצים באותו הווק את רצועות הירקות כ-5 דקות
מוסיפים מעל את האנטריקוט/פרגית המטוגן, אטריות, רוטב הסצו׳אן ומערבבים תוך כדי הקפצה כ-4 דקות נוספות
מצלחתים יפה ובתיאבון

מוצרים שיעזרו לכם להשלים את המתכון

סיר CAPSTONE
לצפייה מהירה image
מידות: 16 ס''מ | 20 ס"מ | 24 ס"מ | 26 ס"מ | 28 ס"מ | 32 ס''מ
צבעים:
שחור
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות

סיר CAPSTONE

259.00 155.40
Roso
מידות: 16 ס''מ | 20 ס"מ | 24 ס"מ | 26 ס"מ | 28 ס"מ | 32 ס''מ
צבעים:
שחור
לצבעים ומידות נוספות
יש לי עוד צבעים ומידות