מתכון לארטיק תות מנגו

מוכנים להתחיל…

באנר_מרכיבים
  • 225 גרם מנגו קפוא
  • 225 גרם תות שדה קפוא
  • 225 מ"ל יוגורט בעל אחוזי שומן גבוהים
  • 125 מ"ל שמנת מתוקה בעלת אחוזי שומן גבוהים
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית

לארטיק מתוק יותר ניתן להוסיף 1 כפית ריבת תות/ 1 כפית חמאת בוטנים/2 כפיות סוכר מומס/1 כפית סילאן

באנר_הוראות_הכנה

מעבירים את כל המרכיבים למעבד מזון או בלנדר עד לקבלת מרקם חלק.
במידה ויש מכשיר גלידה ניתן להעביר את המסה החלקה למכשיר הגלידה.
אם אין מכשיר גלידה ניתן למזוג את המסה לתבנית ארטיקים ולהקפיא למספר שעות.
מומלץ להשתמש בתבניות סיליקומרט לתוצאות יפיפיות של ארטיק מנגו תות.

מתכון_ארטיק_תות_מנגו

תהנו,
צוות COOK AND BAKE